בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כרוב ניצנים הוא ירק מושמץ - ולא בצדק

הוא נמנה עם הלא־מקובלים בסלסלת הירקות, אבל אפשר בהחלט להכין מטעמים מכרוב ניצנים

5תגובות
כרובי ניצנים מבושלים בבירה וגרידת תפוז
מתן שופן

סרקתי את מדפי הירקנייה השכונתית ושאלתי היכן כרובי הניצנים. התגובה היתה גיחוך: "מה יש לך לעשות איתם?" עד לפני כמה שנים באמת לא ידעתי מה עושים איתם, אבל כפי שכבר ניתן להקיש, אני מחבב במיוחד ירקות שסובלים ממיתוג גרוע. עם זאת, לא תיארתי לעצמי שהביקוש להם כל כך נמוך שאצטרך לעבור אצל שלושה ירקנים כדי להצליח לשים ידי עליהם. עונתו של כרוב הניצנים, כמו של שאר זני הכרוב, היא החורף. השנה התבלבלו היוצרות: אם תרמילים של אפונת גינה או פולים אפשר היה למצוא מוקדם מהרגיל, כבר בתחילת ינואר, הרי למרבה הצער, כרוב...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו