בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מאי תנועה לצלחת: מה אפשר לעשות עם חוביזה במטבח

הוא נמצא כמעט בכל שטח פתוח עכשיו, אז אולי הגיע הזמן להכניס אותו למטבח: כמה מתכונים מפתיעים עם עשב החלמית, שמוכר יותר כחוביזה

תגובות
תבשיל חוביזה ודלורית
מתן שופן

את עשב החלמית, הלוא הוא החוביזה, אפשר למצוא כמעט בכל מקום. על איי תנועה, בגינות ציבוריות, בשטחים פתוחים, בעיקר כאלה שעברו בעבר עיבוד חקלאי אינטנסיבי שהעשיר את האדמה בחנקן. פרק הזמן האידיאלי לשילובו במטבח הוא החורף, עד חודש מארס, או עד שהוא מתחיל לפרוח, כי אז, מסבירה השפית נוף עתאמנה, הוא הופך לסיבי מדי. לאחרונה רווחת הקביעה כי יש להשתמש בעליו בלבד, אבל נוף יוצאת נגדה, בהסתייגות: הגבעול הראשי העבה אכן "עצי", ומעט קוצני אפילו, ואינו ראוי למאכל, ולכן יש לקטוף רק את הגבעולים שמסתעפים ממנו. אלו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו