בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פטה און קרוט צרפתי קלאסי כבר הכנתם?

חגי לביא, טבח עם קעקוע של חזיר על היד ואוסף בובות בדמותו, מציג את המתכון שלו לפטה און קרוט: מנה מסורתית מהמטבח הצרפתי הכפרי שמשלבת פטה חזיר, בצק עשיר בחמאה ורוטב דמי גלאס

10תגובות
מתן שופן

אמו של חגי לביא אמנם לא הניחה לו להתקרב למטבח בילדותו, אבל הוא בכל זאת מצא את הדרך לשם בזכות סבתו: "מגיל 8 הייתי יושב אצל סבתא שלי על השיש, רואה מה היא עושה ובהמשך גם עוזר לה", מספר לביא, בן 25. כבר כשהיה בן 16 החל לעבוד במטבחים של ברים באזור חיפה והקריות, ולאחר שירותו הצבאי הצטרף למטבח של מסעדת "בשרלה" שבקריית חיים. בהמשך פנה ללימודים בבית הספר "בישולים", ולקראת סיומם החל לעבוד במטבח של "כולא" שפעלה בחיפה תחת השף עודד חצבני. לאחר כשנה שם, הוא פנה לדרך עצמאית עם ארוחות פרטיות בביתו ולאחרונה עבר...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו