בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה קורה כשמשדכים אפונת גינה למטבחי המזרח הרחוק

שלוש מנות טבעוניות מדגימות את איכויות הטעם והבריאות של אפונה טרייה

2תגובות
סלט אפונה
מתן שופן

אנחנו רגילים לעסוק באפונת הגינה כאשר החורף עושה את נשימותיו האחרונות, בואכה האביב, אבל כבר יותר מחודש אפשר למצוא אותה בגרסתה הטרייה בשווקים. היא אמנם יקרה יותר מהאפונה היבשה או הקפואה, וגם דורשת התעסקות בחילוצה מהתרמילים, אך בתמורה היא לא תובעת הרבה – רק בישול קצר. טעמה רענן ומתוק יותר והזרעים עצמם נחשבים בריאים במיוחד הודות לרמות גבוהות של חלבון, ויטמינים וסיבים תזונתיים. אגב, אם התרמילים צעירים וטריים במיוחד, אפשר לאכול גם אותם, בדומה לאפונת השלג. מבחינת האחסון, מומלץ לשמור את התרמילים בקירור...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו