בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הכבוד האבוד של הבריסקט, מנתחי הבקר הטובים שיש

הוא פחות נפוץ במתכונים, אבל חזה בקר מאופיין בטעם בשרי עז ועוצמתי שמתאים במיוחד לתערובת המבורגר או לתבשילים, והוא גם זול יחסית

4תגובות
חזה בקר
מתן שופן

"הוא פחות נפוץ במתכונים או בתקשורת, אבל חזה בקר הוא אחד הנתחים הכי טובים שיש", מעיד הקצב ראם אזובל מאטליז איוו. הוא מאופיין בטעם בשרי עז ועוצמתי, ולכן הוא תוספת אידיאלית לתערובת המבורגר או נקניקים, והוא גם זול יחסית. אם כך, מדוע הוא פחות שכיח במשקי הבית? ככל הנראה בגלל רמת השומן שבו. "הוא אחד החלקים היותר שומניים של הפרה, אבל פחות מהשפונדרה (אסאדו) הפופולארי שאליו הוא מתחבר. אנשים שמבשלים בבית פחות אוהבים לראות את השומן, אבל מצד שני אוהבים לאכול המבורגרים בחוץ ולא חושבים על זה שהם מכילים 30...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו