בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

זה הרגע של הפקוס, בן הדוד המעניין של המלפפון

כבר עכשיו אפשר למצוא בשווקים פקוס ולהכין ממנו מטעמים

תגובות

הפקוס מזכיר בצורתו, מרקמו וטעמו את המלפפון, אבל אם מתאמצים אפשר למצוא גם נקודות דמיון לבני דודים אחרים שלו, כמו הקישוא או אפילו המלון. בי נשבעתי כי באחת הפעמים שנגסתי בו, פריך ורענן, טעם עדין ומרומז של מלון מילא את פי. עוד בשונה מהמלפפון, שהפך כבר לפרי רב־שנתי, הפקוס הוא פרי קייצי שמפציע רק אחת לשנה – לרוב זה קורה החל בחודש מאי, אבל השנה כבר עכשיו אפשר למצוא אותו בחלק מהשווקים – וקליפתו מעוטרת פלומה דקה. לא קיימים הרבה גידולים חקלאיים מסודרים שלו בארץ, אלא בעיקר בבקעה, לאורך כביש 90, ובגדה. משם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו