בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ניסיתם פעם נקטרינה עם קולרבי?

הנקטרינה היא לא הכלאה של אפרסק ושזיף, כמו שמרמז הכינוי שהוצמד לה. זה לא הופך אותה לפחות מתוקה ומעניינת, גם בתוך מנות מורכבות

תגובות
טארט גרעיני דלעת ונקטרינות.
מתן שופן

ניתן לטעון נגד הקיץ לא מעט טיעונים, אבל הקיץ גם מביא איתו פירות נפלאים שממתיקים עלינו את החום המעיק. אחד מהם הוא הנקטרינה, שיש הסבורים כי היא הגרסה המוצלחת יותר של האפרסק. למעשה היא התפתחות שלו – ולא שילוב של אפרסק עם שזיף, כפי שמרמז הכינוי המטעה שזכתה לו, "אפרשזיף" – ומזכירה במעט את טעמו, ודאי את צורתו, אך קליפתה חלקה ומבריקה. עונתה של הנקטרינה נפתחת בסוף חודש מארס ונמשכת עד סוף אפריל במשקים בדרום הארץ, מסביר החקלאי אייל עזריאל ממשק עזריאל, ואילו במטעים המצויים בצפון היא מתחילה במאי, מסתיימת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו