ניסיתם פעם נקטרינה עם קולרבי?

הנקטרינה היא לא הכלאה של אפרסק ושזיף, כמו שמרמז הכינוי שהוצמד לה. זה לא הופך אותה לפחות מתוקה ומעניינת, גם בתוך מנות מורכבות

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מתן שופן

ניתן לטעון נגד הקיץ לא מעט טיעונים, אבל הקיץ גם מביא איתו פירות נפלאים שממתיקים עלינו את החום המעיק. אחד מהם הוא הנקטרינה, שיש הסבורים כי היא הגרסה המוצלחת יותר של האפרסק. למעשה היא התפתחות שלו – ולא שילוב של אפרסק עם שזיף, כפי שמרמז הכינוי המטעה שזכתה לו, "אפרשזיף" – ומזכירה במעט את טעמו, ודאי את צורתו, אך קליפתה חלקה ומבריקה.

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ