בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ממלון כתום אפשר להכין הרבה יותר מקינוח

מלון כתום משתלב היטב עם סלטים, עשבי תיבול ואפילו טונה

תגובות
סלט אספרגוס ומלון כתום
מתן שופן

הקיץ הוא שעתם היפה של הפירות, ובתוכם משפחת הדלועים נמצאת בשיאה - משפחה מגוונת מאוד שמשתייכים אליה המלפפונים, הקישואים, הדלעת כמובן וכן המלונים והאבטיחים. אחד מזני המלונים הנפוצים והאהובים בארץ הוא המלון הכתום, הקרוי בעגה המקצועית קנטלופ (Cantalope). בהיותו אליפטי ומאורך וקליפתו מחוספסת, יש חקלאים שמכנים אותו "מלון אננס". המלון הכתום ידוע בערכיו התזונתיים. מעבר לוויטמינים מקבוצת A ו-C, הוא גם עשיר באשלגן ואנטיאוקסידנטים. הוא מורכב מ-90% אחוז מים, מה שהופך אותו לעסיסי במיוחד, והוא גם מתוק...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו