ממלון כתום אפשר להכין הרבה יותר מקינוח

מלון כתום משתלב היטב עם סלטים, עשבי תיבול ואפילו טונה

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מתן שופן

הקיץ הוא שעתם היפה של הפירות, ובתוכם משפחת הדלועים נמצאת בשיאה - משפחה מגוונת מאוד שמשתייכים אליה המלפפונים, הקישואים, הדלעת כמובן וכן המלונים והאבטיחים.

אחד מזני המלונים הנפוצים והאהובים בארץ הוא המלון הכתום, הקרוי בעגה המקצועית קנטלופ (Cantalope). בהיותו אליפטי ומאורך וקליפתו מחוספסת, יש חקלאים שמכנים אותו "מלון אננס".

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ