הפרוזן יוגורט הוא לא אנכרוניזם משנות ה-90

לפרוזן יוגורט יש אמנם אפיל מיושן, אבל כשהוא נצרך בצורת ארטיק על הבוקר – אין כמוהו התחלה ממריצה ליום

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים11
מתן שופן

כמו בכל דבר אחר, גם בהרגלי האכילה כולנו נושאים סודות – "סטיות קולינריות", אני נהנה לכנות אותם. לי עצמי יש כמה כאלה באמתחתי, ואני מסרב בתוקף לחשוף אותן מעל דפי העיתון, פרט לאחת: פרוזן יוגורט. אולי משום שלכאורה, ובהנחה שלא מגזימים עם התוספות, זו לא סטייה נוראית כל כך, או כך אני רוצה להאמין. כלומר, כן – יש לה אפיל מיושן של תחילת שנות ה-90, אבל בסופו של דבר זו דרך לגיטימית לצרוך (גם) פירות.

תגיות:

מתן שופן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ