בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הפרוזן יוגורט הוא לא אנכרוניזם משנות ה-90

לפרוזן יוגורט יש אמנם אפיל מיושן, אבל כשהוא נצרך בצורת ארטיק על הבוקר – אין כמוהו התחלה ממריצה ליום

10תגובות
ארטיק 
משמש־מנגו
מתן שופן

כמו בכל דבר אחר, גם בהרגלי האכילה כולנו נושאים סודות – "סטיות קולינריות", אני נהנה לכנות אותם. לי עצמי יש כמה כאלה באמתחתי, ואני מסרב בתוקף לחשוף אותן מעל דפי העיתון, פרט לאחת: פרוזן יוגורט. אולי משום שלכאורה, ובהנחה שלא מגזימים עם התוספות, זו לא סטייה נוראית כל כך, או כך אני רוצה להאמין. כלומר, כן – יש לה אפיל מיושן של תחילת שנות ה-90, אבל בסופו של דבר זו דרך לגיטימית לצרוך (גם) פירות. למעשה כבר קרוב ל-20 שנים שיש לי "מתכון" קבוע: חתיכה אחת של בננה, שני תותים, פירות יער, חלבה, פקאן, שוקולד לבן...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו