בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך מכינים בייגל ניו יורקי אמיתי

מושקא חזקלביץ, חרדית לשעבר מברוקלין שעשתה עלייה ויצאה בשאלה, מגלה את סודות הבייגל

21תגובות
מתן שופן

"תמיד רציתי לאכול. רציתי להבין מה זה אוכל מחוץ לסביבה שבה גדלתי", כך פותחת מושקא חזקלביץ, אורחת המדור השבוע, את השיחה עמה. חזקלביץ, בת 24, נולדה בברוקלין, ניו יורק, למשפחה חרדית, אך מודה כי בעיניה מעולם לא באמת היתה דתייה. כבר כשהיתה בת 14 עזבה את הבית כדי ללמוד במרילנד, במסגרת דתית אמנם, אך הרחק מעיני הוריה. אף על פי שלא ראתה את עצמה דתייה, בגיל 18 באה ללמוד במדרשה בארץ. "זו היתה מדרשה לא מחמירה. היה ממש קסום בארץ והרגשתי שפה אני אהיה יותר חופשייה אז החלטתי לעשות עלייה". היא חזרה לניו יורק כדי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו