אל תשימו עין: במקום זה חפשו עכשיו בשווקים את הלוביה הטרייה, הירוקה והארוכה

מה עושים עם לוביה טרייה? שלושה מתכונים בשלוש טכניקות שונות

מתן שופן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מתן שופן

אחד מזני הלוביה, שעועית העין השחורה (black eyed peas), מוכר לנו במשך כל השנה כקטנייה יבשה או כלהקה אמריקאית מצליחה. בעונת הקיץ, לעומת זאת, אפשר גם ליהנות מלוביה טרייה: אותם תרמילים ירוקים וארוכים במיוחד שמופיעים עכשיו בשווקים ואצל הירקנים. אגב, הלוביה היא הרוביא שעליה מברכים בסדר ראש השנה, לפחות בקרב עדות המזרח (בעדות אחרות הרוביא היא מיני ירק אחרים).

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ