בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אל תשימו עין: במקום זה חפשו עכשיו בשווקים את הלוביה הטרייה, הירוקה והארוכה

מה עושים עם לוביה טרייה? שלושה מתכונים בשלוש טכניקות שונות

4תגובות
 לוביה צלויה 
עם שקדים
מתן שופן

אחד מזני הלוביה, שעועית העין השחורה (black eyed peas), מוכר לנו במשך כל השנה כקטנייה יבשה או כלהקה אמריקאית מצליחה. בעונת הקיץ, לעומת זאת, אפשר גם ליהנות מלוביה טרייה: אותם תרמילים ירוקים וארוכים במיוחד שמופיעים עכשיו בשווקים ואצל הירקנים. אגב, הלוביה היא הרוביא שעליה מברכים בסדר ראש השנה, לפחות בקרב עדות המזרח (בעדות אחרות הרוביא היא מיני ירק אחרים). הלוביה, שמקורה במזרח, באזור הודו, היא צמח מטפס. בדומה לשעועית הירוקה, כאשר התרמילים טריים, כלומר ממש עכשיו ועד חודש ספטמבר לערך, אוכלים אותם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו