זו דלעת? זה תפוח אדמה? זה דלעת-תפו"א

בחוץ היא נראית כמו אבטיח לבן, בפנים כמו מלון, וטעמה הוא כמו זה של תפוח אדמה משובח במיוחד. תכירו: דלעת־תפו"א

מתן שופן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מתן שופן

כתיבת מדור אוכל מזמנת הזדמנויות להכיר חומרי גלם חדשים, אבל גם מחוללת מתח קבוע: מצד אחד רצון לחשוף ולהציג זנים חדשים של ירקות ופירות; מצד אחר, ההבנה שאם אלו לא נגישים מספיק – למתכונים לא יהיה ערך של ממש. לדלעת־תפו"א (Mashed Potato Pumpkin) התוודעתי בתחילת הקיץ, ולמרות ההתרגשות התאפקתי מלהקדיש לה מדור מסיבה זו בדיוק. לאחרונה ממש, כשנתקלתי בה גם אצל הירקן השכונתי בגבעתיים, הבנתי כי הגיע זמנה לככב.

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ