${m.global.stripData.hideElement}

 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

זו דלעת? זה תפוח אדמה? זה דלעת-תפו"א

בחוץ היא נראית כמו אבטיח לבן, בפנים כמו מלון, וטעמה הוא כמו זה של תפוח אדמה משובח במיוחד. תכירו: דלעת־תפו"א

9תגובות
סלט קיצי או: 
סלט ניסואז מזויף
מתן שופן

כתיבת מדור אוכל מזמנת הזדמנויות להכיר חומרי גלם חדשים, אבל גם מחוללת מתח קבוע: מצד אחד רצון לחשוף ולהציג זנים חדשים של ירקות ופירות; מצד אחר, ההבנה שאם אלו לא נגישים מספיק – למתכונים לא יהיה ערך של ממש. לדלעת־תפו"א (Mashed Potato Pumpkin) התוודעתי בתחילת הקיץ, ולמרות ההתרגשות התאפקתי מלהקדיש לה מדור מסיבה זו בדיוק. לאחרונה ממש, כשנתקלתי בה גם אצל הירקן השכונתי בגבעתיים, הבנתי כי הגיע זמנה לככב. הדלעת־תפו"א לבנה מבחוץ, ו"בבגרותה" היא נצבעת בפסים ירוקים. היא קטנה יחסית, וכשחוצים אותה נחשף בשרה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#