בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בלי מִטבלים, אין ארוחה תאילנדית. כך תכינו אותם

יש בהם מעט מצרכים, אבל הם עזי טעם ומספיקים כדי להאכיל משפחה שלמה - הכירו את המטבלים התאילנדיים

3תגובות
ריבת צ'ילי מטוגנת
מתן שופן

השפית לילך רווה עברה דרך ארוכה עד שהחלה לעסוק במטבחים של המזרח הרחוק. רווה, בת 35, למדה בישול בתדמור ולאחר מכן עבדה במסעדות ובהן "אדום" ו"1868" הירושלמיות ו"פסטיס" ו"כתית" התל־אביביות. האחרונה, שבה עבדה שנתיים, היא גם אחד הסעיפים הבולטים ברזומה שלה. "לאחר פחות מחצי שנה, כבר מינו אותי לסו־שף פס קר. 'כתית' היא ללא ספק המטבח הכי משמעותי שעבדתי בו". בהמשך עבדה בכמה חברות קייטרינג יוקרתיות, בהן זו של השף רן שמואלי, ובד בבד החלה לחקור את המטבחים התאילנדיים והווייטנאמיים. מה לטבחית של בישול עילי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו