בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עד החופשה הבאה בספרד, אפשר ליהנות מפלפלי הפדרון כאן בבית

הפלפלים הללו מעוררים עניין רב, מושלמים לצד בירה, ומדי פעם חריפים מהצפוי...אבל אל דאגה, יש מה לעשות בנידון

6תגובות
מדור אוכל מתן שופן
מתן שופן

לעתים, במהלך הבישולים והצילומים, אני נוהג לחשוף בפרופיל האישי שלי ברשתות החברתיות קדימון מרומז לצפוי במדור הבא. לא רק כדי להשוויץ, אלא כי הדבר מזמן לי שיחות על אוכל עם אנשים שלרוב איני מכיר. בשבוע שעבר, כאשר עבדתי על המדור הזה, העליתי תמונה של פלפלי פדרון. להפתעתי, גל של הודעות המתארות ערגה לחופשה ספרדית לא איחר לבוא; גם עבורי, המפגש הראשון עם אותם פלפלים היה אי אז בסופ"ש בבירה הספרדית, כאשר הם הוגשו לי מטוגנים עמוקות, עם מעט מלח גס, לצד בירה צוננת. פלפלי פדרון קרויים על שם העיר הספרדית שבה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו