עד החופשה הבאה בספרד, אפשר ליהנות מפלפלי הפדרון כאן בבית

הפלפלים הללו מעוררים עניין רב, מושלמים לצד בירה, ומדי פעם חריפים מהצפוי...אבל אל דאגה, יש מה לעשות בנידון

מתן שופן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מתן שופן

לעתים, במהלך הבישולים והצילומים, אני נוהג לחשוף בפרופיל האישי שלי ברשתות החברתיות קדימון מרומז לצפוי במדור הבא. לא רק כדי להשוויץ, אלא כי הדבר מזמן לי שיחות על אוכל עם אנשים שלרוב איני מכיר. בשבוע שעבר, כאשר עבדתי על המדור הזה, העליתי תמונה של פלפלי פדרון. להפתעתי, גל של הודעות המתארות ערגה לחופשה ספרדית לא איחר לבוא; גם עבורי, המפגש הראשון עם אותם פלפלים היה אי אז בסופ"ש בבירה הספרדית, כאשר הם הוגשו לי מטוגנים עמוקות, עם מעט מלח גס, לצד בירה צוננת.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ