אל תסתכלו בקליפה: כמה דברים שלא ידעתם על ליצ'י

הוא יכול להיות אדום ובוהק, אבל דווקא בגרסתו הדהויה הוא טעים יותר: איך לבחור נכון את הליצ'י שישדרג עוגות וסלטים וגם תבשילים

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים2
מתן שופן

שנים ארוכות נמנעתי מפרי הליצ'י, הכל באשמת סצינה בלתי נשכחת, לא־מילולית ומרומזת בלבד אך גרפית ומזעזעת במיוחד, בסרט "חייבים לדבר על קווין". לא אמשיך להרוס, רק אוסיף שעבור רבים מרקם הפרי הוא אכן קרקע פורייה להשוואות ולדימויים לא מעוררי תיאבון, שעומדים בניגוד מוחלט לטעמו המשובח של הפרי ולערכיו התזונתיים, כגון רמה גבוהה של ויטמין C וויטמינים מקבוצת B.

תגיות:

מתן שופן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ