אל תסתכלו בקליפה: כמה דברים שלא ידעתם על ליצ'י

הוא יכול להיות אדום ובוהק, אבל דווקא בגרסתו הדהויה הוא טעים יותר: איך לבחור נכון את הליצ'י שישדרג עוגות וסלטים וגם תבשילים

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מתן שופן

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

מתן שופן

כותב מתכונים בגלריה שישי, בעל הבלוג "טוניס שולחן"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ