בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אל תסתכלו בקליפה: כמה דברים שלא ידעתם על ליצ'י

הוא יכול להיות אדום ובוהק, אבל דווקא בגרסתו הדהויה הוא טעים יותר: איך לבחור נכון את הליצ'י שישדרג עוגות וסלטים וגם תבשילים

2תגובות
עוגת ליצ'י־פיסטוק
מתן שופן

שנים ארוכות נמנעתי מפרי הליצ'י, הכל באשמת סצינה בלתי נשכחת, לא־מילולית ומרומזת בלבד אך גרפית ומזעזעת במיוחד, בסרט "חייבים לדבר על קווין". לא אמשיך להרוס, רק אוסיף שעבור רבים מרקם הפרי הוא אכן קרקע פורייה להשוואות ולדימויים לא מעוררי תיאבון, שעומדים בניגוד מוחלט לטעמו המשובח של הפרי ולערכיו התזונתיים, כגון רמה גבוהה של ויטמין C וויטמינים מקבוצת B. מקורו של הפרי בדרום סין, ולארץ הוא הגיע בשנות ה-30. קיימים זנים רבים של הפרי הטרופי, אך בישראל נפוצים בעיקר שניים: מאורציאני ופלורידאני, הראשון שבהם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו