בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכוננים לסעודת ראש השנה? נתחים שלמים הם גם פשוטים להכנה וגם חגיגיים

השף ישראל שר מכין מנות המבוססות על נתחי בשר ודגים צלויים בתנור, שפיתח מתוך רצון להקנות מיומנויות לבשלנים ביתיים

3תגובות
מדור אוכל מתן שופן
מתן שופן

גילו הצעיר של אורח המדור השף ישראל שר, 28, אינו מעיד על ניסיונו ובקיאותו במטבח. הוא אמנם למד בבית הספר "בישולים" וחי מסעדות מגיל צעיר בתפקידי ניהול ומטבח, אך הוא מגדיר עצמו אוטודידקט. מזה שלוש שנים הוא מקיים מחקר מעמיק במטבח התאילנדי. "אני מאמין שהמטבח התאי מתיישב נהדר על החך הישראלי", הוא אומר. "הוא טרי, חריף ורענן, ומסתדר עם האקלים החם". באותה נשימה, המטבח היומיומי שלו מחובר לחומרי גלם מקומיים ונשען על תוצרת עונתית בשילוב טכניקות מסורתיות. כיום הוא הבעלים של הקייטרינג MED Levantine Kitchen,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו