מתכוננים לסעודת ראש השנה? נתחים שלמים הם גם פשוטים להכנה וגם חגיגיים

השף ישראל שר מכין מנות המבוססות על נתחי בשר ודגים צלויים בתנור, שפיתח מתוך רצון להקנות מיומנויות לבשלנים ביתיים

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מתן שופן

גילו הצעיר של אורח המדור השף ישראל שר, 28, אינו מעיד על ניסיונו ובקיאותו במטבח. הוא אמנם למד בבית הספר "בישולים" וחי מסעדות מגיל צעיר בתפקידי ניהול ומטבח, אך הוא מגדיר עצמו אוטודידקט. מזה שלוש שנים הוא מקיים מחקר מעמיק במטבח התאילנדי. "אני מאמין שהמטבח התאי מתיישב נהדר על החך הישראלי", הוא אומר. "הוא טרי, חריף ורענן, ומסתדר עם האקלים החם". באותה נשימה, המטבח היומיומי שלו מחובר לחומרי גלם מקומיים ונשען על תוצרת עונתית בשילוב טכניקות מסורתיות. כיום הוא הבעלים של הקייטרינג MED Levantine Kitchen, וכן עורך אירועים וסדנאות פרטיות, בין השאר גם באקדמיה של בולטהאופ.

תגיות:

מתן שופן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ