נאיפה מולא: הבנקאית שהעדיפה לחזור למטבח כדי להגיע הכי גבוה שאפשר

נאיפה מולא עזבה את עולם הבנקאות לטובת מקצוע המסעדנות התובעני, ומכוונת את עצמה לקולינריה בלי פשרות. שתי מנות מוכרות בפרשנות אישית שלה מבהירות שהיא בדרך לשם

מתן שופן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מתן שופן

לנאיפה מולא עדיין לא מלאו 30, והטבחית הצעירה כבר הספיקה לעשות הסבה מקצועית קיצונית. היא נולדה בכפר הדרוזי ירכא, וגרה שם עד לפני שש שנים. היא עבדה אז במשרד ביטוח, ועם סיום לימודי התואר הראשון במינהל עסקים עברה למרכז ופנתה לעולם הבנקאות. כשלוש שנים אחר כך, בלי ללמוד קודם לכן או לצבור ניסיון, היא נכנסה למטבח של מסעדת יפו־ת"א של השף חיים כהן ומאז היא שם. "מאז ומתמיד אהבתי את עולם הבישול", היא מסבירה את המפנה. "בישלתי בכל הזדמנות, באירועים משפחתיים או לחברים, כתחביב. אבל הרצון העז לעסוק בתחום מעולם לא עזב אותי".

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ