בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הבנקאית שהעדיפה לחזור למטבח כדי להגיע הכי גבוה שאפשר

נאיפה מולא עזבה את עולם הבנקאות לטובת מקצוע המסעדנות התובעני, ומכוונת את עצמה לקולינריה בלי פשרות. שתי מנות מוכרות בפרשנות אישית שלה מבהירות שהיא בדרך לשם

2תגובות
שישברק דגים, קלמרי ועולש בר.
מתן שופן

לנאיפה מולא עדיין לא מלאו 30, והטבחית הצעירה כבר הספיקה לעשות הסבה מקצועית קיצונית. היא נולדה בכפר הדרוזי ירכא, וגרה שם עד לפני שש שנים. היא עבדה אז במשרד ביטוח, ועם סיום לימודי התואר הראשון במינהל עסקים עברה למרכז ופנתה לעולם הבנקאות. כשלוש שנים אחר כך, בלי ללמוד קודם לכן או לצבור ניסיון, היא נכנסה למטבח של מסעדת יפו־ת"א של השף חיים כהן ומאז היא שם. "מאז ומתמיד אהבתי את עולם הבישול", היא מסבירה את המפנה. "בישלתי בכל הזדמנות, באירועים משפחתיים או לחברים, כתחביב. אבל הרצון העז לעסוק בתחום מעולם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו