בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האוכל שמתן שופן הכי אוהב. מדור אחרון

יותר מהמתכונים עצמם, סיפק המדור הזה בשנתיים האחרונות השראה לחומרי גלם, המחוברים למקום, לעונה ובעיקר לאנשים. כך גם הפעם, בהופעתו האחרונה

23תגובות
תבשיל תרד, שעועית וטונה אדומה
מתן שופן

אם לא התבלבלתי בספירה, זה המדור ה-112 שאני מפרסם בעיתון וזהו גם המדור האחרון – רגע לפני שאני עובר לאתגר חדש בחיי. ואם עלי לתמצת את השנתיים האלה לכדי דימוי אחד, הרי הוא של ילד שלמד לשחרר את סינר אמו. לא מתוך רצון לברוח, אלא דווקא מתוך ביטחון ביציבות שתי רגליו ומתוך הידיעה שהתחדדה כי יד שמשתחררת אין משמעה ניתוק. המטבח שאליו נולדתי ועליו גדלתי נסך בי ביטחון, וטבעי היה לשוב ולחזור אליו במדור זה. אך באותה מידה היה חשוב לי לעסוק בו כדי ללמוד אותו לעומק – דרך סבתא, הורים, דודות ומרואיינים אחרים –...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו