נחמה ריבלין מתארחת במדור האוכל ומדברת על אהבה וכרישה

נחמה ריבלין הביאה למטבח אהבה גדולה לבישול לצד מסורת של דיוק, פרי עבודתה רבת השנים כלבורנטית. השבוע היא אורחת המדור

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מתן שופן

פורסם לראשונה ב-4.10.2017

כמה שבועות לאחר תחילת עבודתי ב"הארץ" קיבלתי דוא"ל בשעת בוקר מוקדמת. הכותבת ביקשה ממני כמה מתכונים, והסתפקה בשמה הפרטי, נחמה. כך, באופן בלתי מתווך, ישיר ופשוט, שהוא גם סוד קסמה, התוודעתי לאשת הנשיא, נחמה ריבלין. כמעט שנה מאוחר יותר, בביקור שיזמתי בבית הנשיא, עולה כי היא עוקבת באדיקות אחר מדורי האוכל בעיתונים, אבל לא רק. "קראתי הרבה ספרי בישול מכל הסוגים, לפעמים קראתי בהם כאילו הם ספרות טובה", היא אומרת. "הייתי יודעת לפי המתכון איזה טעם יתקבל ואם יאהבו אותו אצלי בבית. מדובר בעשרות ספרי בישול, גם באנגלית. חלקם נעלמו לי, אולי הם מסתתרים איפשהו. אבל את רובם אני שומרת, בהרבה אהבה וזיכרונות".

תגיות:

מתן שופן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ