תאכלו את הלב. או לפחות תכינו ארטישוק

בטמפורה, עם דג או כסלט: דברים שעושים עם ארטישוק

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מתן שופן

שיח הארטישוק מרהיב במוזרותו. הוא מתנשא לגובה של כמטר וחצי ושולח לכל עבר גבעולים עבים אשר בקציהם פרח הארטישוק. אלו, המיועדים לאכילה, נקטפים טרם פריחתם הסגולה. הארטישוק בשיא עונתו לקראת האביב ולכן מזוהה עם עונה זו, אך למעשה כבר מהסתיו ניתן למצוא אותו בשווקים ואצל הירקנים.

מתן שופן | מתן שופן

כותב מתכונים בגלריה שישי, בעל הבלוג "טוניס שולחן"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ