לא רק אוזני המן: רוטב פרג הכנתם כבר?
האיטלקים מסמיכים איתו רטבי פסטה, ההונגרים מקשטים אטריות מתוקות, ואנחנו ממלאים איתו מאפים, בעיקר אוזני המן. אז אולי דווקא פורים הוא הזדמנות להציג כמה שימושים אחרים של הפרג
כשבחג הפורים מצווה עלינו לחגוג עדלאידע, הכוונה היא לאו דווקא לפרג, גם אם מספיקות כמה כפות שלו כדי להיכשל בבדיקת סמים ואולי אפילו לקבל תחושת אופוריה קלה. אבל הפרג, שבמשך השנה זרעיו מתפקדים כמילוי למאפים מתוקים או כקישוט לחלות ולחמניות, אכן מקבל את הכבוד הראוי לו בחג הזה.
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
מתן שופן | מתן שופן
כותב מתכונים בגלריה שישי, בעל הבלוג "טוניס שולחן"
כתבות מומלצות

בישראל השליטה על הריונה של אישה מעולם לא היתה בידיה

דיוקנאות אינטימיים מהמרכז והשוליים של תל אביב

למה מקדונלדס הורידה את הסלט?

"להכריח מישהי להשלים היריון ולראות את התינוק שלה מת - זו אכזריות"
"הייתי בהפרשת חלה ואני המומה. יש כאלה שמצטטים את אביב אלוש"
תגובות
על סדר היום
בשיתוף אשת טורס
מדדים של קסם
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי