בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האם קוקטייל ג'ין בבקבוק בירה הוא הדבר הבא?

המיקסולוגית שחר קרייזלר גברה על עשרה מיקסולוגים ונוסעת לייצג את ישראל בתחרות קוקטיילים עולמית עם משקה מבוסס ג'ין שנולד בהשראת הסופרים הבריטים הגדולים. נסו אותו בבית

6תגובות

ג'ין הוא משקה אלכוהולי שמופק מדגנים ומתובל בפירות וצמחים, כשבין המרכיבים העיקריים אפשר למצוא את הערער (Juniper Berries) וקליפות ההדרים (לימון ותפוז). זיקוק ג'ין מתבצע בתהליך הדרגתי בו מוסיפים את נותני הטעם והתבלינים בזמנים שונים, כשלכל מרכיב- הזמן המיועד לו בתזקיק ומשך זיקוק שונה. הג'ין כפי שאנחנו מכירים אותו, נולד בהולנד ומשם גם שמו - שיבוש באנגלית של שם צמח הערער בהולנדית - חנייבר (Jenever). המצאת הג'ין מיוחסת לרופא הולנדי בשם ד"ר פרנסיסקוס סילביוס, אשר התכוון לפתח אותו כתרופה לטיפול בבעיות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו