בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קוקטייל של קיץ

תאנייה כבר שתיתם?

התאנים הפכו להיות להיט הקיץ הנוכחי במסעדות, החל מהמנות הראשונות ועד הקינוחים. רגע לפני שהן נעלמות לנו מהמדפים, למה שלא תכינו איזה קוקטייל בכיכובן? תאנייה למשל

5תגובות

"אני מאוד מאוד אוהבת להשתמש בתאנים", אומרת השפית אביבית פריאל אביחי מהאוזריה, "אני אוהבת את זה שהן מהפירות היחידים שעוד נותרה להם עדיין עונתיות. חוץ מזה, התאנה כפרי היא מאוד סקסית וטעימה שמשתלבת נפלא כמעט עם כל דבר שמשדכים לה. אני אוהבת לעשות סלט עם תאנים וחמון למשל, וכך חשבתי שזה יכול ללכת מצוין בקוקטייל, כי החיבור בין תאנה לאניס הוא לא פחות מאלוהי בעיני".
 

מתכון לקוקטייל תאנייה של השפית אביבית פריאל-אביחי (אוזריה):

חומרים:

תאנה שלמה חתוכה לרבעים

3 קוביות גדולות של לימון

דש מי סוכר

דש רוזטה

כותשים את הכל בכוס

אחר כך מוסיפים קרח

דש של מיץ תפוזים סחוט

דש פידג'לינג ו3/4 מנה אוזו

באדיבות אוזריה

ההכנה:

פשוטה ביותר: מכניסים את כל החומרים לשייקר, משקשקים הכל מוזגים לכוס ושותים.

אם לדעתכם לקוקטייל חסר איזון טוב בטעמים, ניתן להוסיף עוד קצת מיץ תפוזים ומי סוכר.

רוצים להישאר מעודכנים בכל מה שקורה במדור האוכל? לחצו כאן



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו