בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קוקטייל אחד בשבוע: מרגריטה אפרסק

הימים מתחממים ולא נותר לנו אלא להתחיל לחזור לקוקטיילים שמסמלים יותר מהכל את בוא האביב ותחילתו של הקיץ. מדי שבוע נגיש לכם קוקטייל אחד לאוסף המתכונים שלכם

תגובות

מתכון לקוקטייל Peach Margarita

חומרים:

3 תרמילי הל

50 CC דון חוליו בלנקו

20 CC מחית אפרסק

20 CC טריפל סק

20 CC מיץ לימון

30 CC חלבון

קרח

לקישוט - אגוז מוסקט וכוכב אניס

ההכנה:

כותשים את תרמילי ההל בשייקר.
מוסיפים את שאר החומרים לשייקר (בלי הקרח ורכיבי הקישוט) ומשקשקים.
מוסיפים קרח ומשקשקים חזק.
מסננים לכוס מרגריטה.

ההגשה:

מגישים בכוס מרגריטה.
מקשטים באגוז מוסקט וכוכב אניס.

אנטולי מיכאלו

המתכון באדיבות מסעדת ווסט סייד בתל אביב



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו