בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קוקטייל אחד בשבוע: Scottish Girl from Ipanema

עלמה סקוטית בטיול בברזיל היתה ההשראה לאחד הקוקטיילים הטובים באימפריאל קוקטייל בר. הנה המתכון של בר שירה

תגובות

הקוקטייל הוגש בוורלד קלאס והוא מושפע מעלמה סקוטית שפגש בר שירה, מבעלי האימפריאל קוקטייל בר, בטיול אחרי צבא לברזיל שם הפעם הראשונה בה התחיל לברמן לאחר שאזל לו הכסף ורצה להמשיך לטייל.

היא הייתה עצובה והתגעגעה למשפחתה וביקשה ממנו משקה שיפיג את געגועיה. שירה שלח מבט אחורה למדף המשקאות וראה וויסקי סקוטי. ערבב אותו עם הפירות הטרופיים ויצר עבורה משקה שהפיג את געגועיה.

בן יוסטר

מתכון לקוקטייל Scottish Girl from Ipanema

חומרים:

60 מ"ל וויסקי סינגלטון 12

חצי פסיפלורה טרייה

30 גרם קרם קוקוס

15 מ"ל סירופ שקדים

30 מ"ל ליים טרי

2 דשים אנגוסטורה ביטרס

ההכנה:

לשקשק ולסנן על קרח כתוש בכוס טיקי

לקשט בעלה אננס, 2 שקדים וליים מיובש



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו