בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מר-מתוק-חמוץ-מוזר: מתכון לקוקטייל רחוב סומסום של אריא

עת תלגמו מהקוקטייל המר-מתוק-חמוץ-מוזר הזה, תרגישו בערך כך: בשלוק הראשון תיגעלו. בשלוק השני תכעסו על עצמכם (שטעמתם ממנו שוב) ובשלוק השלישי – תתאהבו

תגובות
בן יוסטר

מתכון לקוקטייל רחוב סומסום של ארייה

חומרים:

22 מ"ל גרייגוס סיטרון

28 מ"ל גרייגוס תפוז

20 מ"ל מיץ לימון

25 מ"ל לימונצ'לו חלבי

20 מ"ל סירופ וניל

10 מ"ל מי דבש

כפית טחינה

 ההכנה:

שמים את כל המרכיבים בשייקר, משקשקים עם קרח, מסננים פעמיים ומעטרים בגרניש קצח.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו