היו זמנים במקסיקו: מתכונים לקוקטיילים עם טקילה

מקולקציית הקיץ של ה-223 ועד החידושים בתפריט של הברלה - 4 מתכוני קוקטיילים מפנקים לכבוד היום הרשמי של נסיכת האלכוהול הלטינית שיחול מחר. הנה התשובה לחומה של טראמפ

איתי פת-יה, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
אגבה Agava Seco
איתי לוי זה בשבילך. קוקטייל Agava Secoצילום: הרה דורה

באחד הלהיטים שלו, איתי לוי מפנטז על וואן ווי טיקט שיוריד אותו במקסיקו לחופשת בטן גב מפנקת ושיכורה משוטים של טקילה. הקרייב האלכוהולי שלו (ושל כל מקסיקני באשר הוא) יבוא מחר על סיפוקו עם ציונו של יום הטקילה הבינלאומי. לפייסטה של לוי יצטרפו בין השאר מועדון ההופעות ברלה להבות חביבה שזה עתה השיק תפריט קוקטיילים חדש, ו-223, מהברים הוותיקים בסצנה שהתחדש גם הוא בקולקציה קיצית. תשכחו מהבירה של סוף היום ועזבו אתכם משוטים נקיים, הנה כמה מתכוני קוקטיילים ששווה לכם לשמור בשבילם את הטקילה. תגידו "אנדלה", מתחילים למקסס.

» עשו זאת בעצמכם: כל מתכוני הקוקטיילים
» כרטיס מועדון: הברלה סוגרים עשור
» דאבל סטנדרט מחברים אתכם לקוקטייל באינפוזיה

» מדור הלילה של עכבר העיר

מרגריטה לימון - באדיבות ברלה להבות חביבה

מרכיבים:

60 מ"ל טקילה
30 מ"ל טריפל סק
50 מ"ל מיץ ליים (או לימון)
5 מ"ל (כפית) מי סוכר

אופן ההכנה:

מלאו את הכוס בקרח גרוס וקוביות לימון ומזגו לתוכה את הרכיבים.

בירה והופעה זה לא חתונה כתולית. מרגריטה לימון של הברלה להבות חביבהצילום: אסף פיש ונויה כהן

Aztec Swizzle - באדיבות 223

מרכיבים:

10 מ"ל מזקל דל מאגיי
50 מ"ל טקילה אולמקה גולד
50 מ"ל מיץ סברס טרי
30 מ"ל ליים סחוט
4 טיפות ביטר שוקולד
4 עלי בזיליקום תאילנדי
20 מ"ל סירופ חלפיניו ירוק
10 מ"ל סירופ אגבה

אופן ההכנה:

הכניסו את כל המצרכים בכוס מלאה בקרח, ערבבו בעדינות וקשטו עם ליים מיובש, צ'ילי ירוק ופרח צהוב.

אמא אגבה. קוקטייל Aztec Swizzle של 223צילום: Sarit Goffen

ביטר למון Lululita - באדיבות אורן לרנר מפרנץ' 57

מרכיבים:

60 מ"ל ווילה לובוס בלנקו טקילה
30 מ"ל ליים
25 מ"ל סוכר
2 תותים
פלפל שחור
דש מי מלח, דש ביטרס תפוזים, דש תמצית הבנרו חריפה
שוופס ביטר למון

אופן ההכנה:

כותשים 2 תותים גדולים עם מעט פלפל שחור, מוסיפים את כל המרכיבים והרבה קרח, מנערים ומסננים לכוס גדולה מלאה בקרח ומציפים מעל שוופס ביטר למון.

בואי נשתה רק תותים. קוקטייל Lululitaצילום: מנחה נופה

Agava Seco - באדיבות טקילה הרה דורה

מרכיבים:

30 מ"ל טקילה הרה דורה סילבר
37 מ"ל קואנטרו
15 מ"ל מרטיני ביטר
30 מ"ל מיץ תפוזים
30 מ"ל מיץ אשכוליות
צרור עלי נענע
1-2 פרוסות קיווי ותות

אופן ההכנה:

הכניסו את כל הנוזלים לכוס שייקר מלאה בקרח ושקשקו היטב. לאחר מכן סננו את המשקה לכוס נמוכה וקשטו בפירות ובנענע.

איתי לוי זה בשבילך. קוקטייל Agava Secoצילום: הרה דורה

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ