בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

"שייק" רום ואננס בניחוח קוקוס

שייק טרופי שיעשה לכם את הקיץ

תגובות

קוראים לו "Cruzan" והוא רום מתובל בקוקוס, נהדר כפי שהוא ומשמש בסיס יפה למשקאות קיץ. הסדרה הטרופית של "קרוזן" מיובאת ממזקקת קרוזן באיי הבתולה, וכוללת רום בטעמי קוקוס, תפוז טבעי, אננס ובננה. אפשר להגישו בכוסות זכוכית עם חלב וקרח מרוסק, ואפשר גם להכין ממנו שייק או "smoothie" עשיר עם המון קרח מרוסק. הנה ההוראות, ואל תתרעמו על הטרחה שבהקפאת הפרי, כי בדרך זו המשקה החלק מתקבל עשיר ומעובה יותר.

שייק אננס וקוקוס

חומרים (ל-6 מנות):

קופסת חתיכות אננס בסירופ 2 כוסות קרח מרוסק (אפשר להמיס מעט קוביות קרח ואז לרסק בבלנדר או במעבד מזון) כוס רום "קרוזן" 3-2 כפיות סוכר (או ממתיק מלאכותי) 1 בננה בשלה מאוד 1 כוס חלב כוס סודה

הכנה:

1. מעבירים את חתיכות האננס למגש פלסטיק, ומקפיאים שעה לפחות. מצננים גם את הסירופ. 2. חותכים ומקפיאים את הבננה. 3. מעבירים לבלנדר את כל החומרים (גם את האננס, הסירופ שלו והבננה). מערבלים תחילה במהירות נמוכה ואז מגבירים מהירות עד שה"שייק" מעובה ומקציף. שותים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו