מתכון |

איך להכין קוקטייל "בלאדי מרי"?

למה ללכת לבר כשאפשר להכין בבית את אחד הקוקטיילים המורכבים והמשתלמים? קבלו שלושה מתכונים נבחרים

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
הארץ

בלאדי מרי קייצי // באדיבות מסעדת מלגו ומלבר

החומרים:

כוס הייבול

120 מ"ל ברטוויק - מיץ עגבניות

90 מ"ל וודקה קטאל וואן

סלרי קצוץ

חלפניו קצוץ (חצי)

חצי לימון

קורט מלח אטלנטי

ההכנה:

לוקחים כוס לונג ומכניסים פנימה את החלפניו הקצוץ והסלרי הקצוץ

מזליפים פלח לימון (כ-10 מ"ל)

לוקחים מקל קאשסה ומועכים את המרכיבים

ממלאים בקרח בינוני עד אמצע הכוס ומוסיפים קורט מלח אטלנטי

ממלאים בקרח עד סוף הכוס

משקשקים את המרכיבים עם בוסטון שייקר

מזליפים את שאר הלימון ומוזגים את הבריטוויק עגבניות מעל

סוחטים את שאר הלימון

סוגרים עם 2 עלי סלרי קטנים קש וסטירר ומגישים

הגרסה הקיציתצילום: באדיבות המקום

סטולי בלאדי מרי // באדיבות גל יניב, מנהל ההדרכה של הכרם

החומרים:

60 מ"ל וודקה סטולי

120 מ"ל מיץ עגבניות

מיץ מחצי לימון

4 טיפות טבסקו

3 זילופי רוטב וורצ'סטר (מומלץ)

מלח ופלפל

סלרי

ההכנה:

למזוג לכוס גובהה מלאה קרח את המרכיבים

לערבב ולקשט במקל סלרי

תשקיעו בחומרי הגלםצילום: באדיבות הכרם

בלאדי מרי מורכב // מתכון באדיבות הבר דלידה

חומרים:

2 עגבניות תמר גדולות

3 עגבניות שרי צבעוניות

90 מ" וודקה

עלה טימין

10 מ"ל לימון

קורט מלח גס

קורט פלפל שחור גס

120 מ"ל סודה

ההכנה:

לוקחים עגבנית תמר אחת בוצעים אותה ומוציאים את בשרה ושמים בכוס גבוהה

מזליפים לימון

שמים מלח

שמים פלפל שחור

עלה טימין

מועכים עם מקל מעיכה

ממלאים את הכוס בקרח

מוסיפים וודקה (רצוי בייצור עצמי)

משקשקים את התוכן

לוקחים את עגבניית התמר השניה ובוצעים גם אותה, לוקחים את בשרה, מוסיפים ומשקשקים שוב

מוסיפים את הסודה ומעטרים עם עגבניות שרי חצויות

רוצים להישאר מעודכנים בכל מה שקורה במדור האוכל? לחצו כאן: http://bit.ly/1jJ3xdy

מוזמנים לכתוב אלינו בכל עת: food@haaretz.co.il

זה לא סלט, זה משקהצילום: באדיבות המקום

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ