קוקטייל Martinez - קוקטיילים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קוקטייל Martinez

שובם של הקוקטיילים הקלאסים: מתכון לקוקטייל מרטינז של המיקסולוג דן קרייצר מהגולדן אייג'

1 כוס דרגת קושי: קל
קוקטייל מרטינז בגולדן אייג'
מוטי מילרוד
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

30 מ"ל וורמוט אדום (מרטיני רוסו, למשל)

30 מ"ל אולד טום ג'ין

דש אנגוסטורה ביטרס

דש של ביטרס תפוז

הוראות הכנה

מצננים כוס מרטיני (אפשר לשים בה קוביות קרח).

מוזגים את כל המרכיבים לכוס עִרבוב (אם אין, אז פשוט לכוס גדולה או קנקן קטן).

מוסיפים קרח לכוס הערבוב עד שיש שכבת קרח מעל הנוזלים ומתחילים לערבב בצורה מעגלית.

אחרי 15 שניות של ערבוב בקירוב, מסננים את הנוזלים לכוס מרטיני שצוּננה מראש.

מסיימים עם קליפת לימון, אותה מסובבים מעל הכוס על מנת להוציא את השמנים האתריים שבקליפה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות