מתכון |

קוקטייל Martinez

שובם של הקוקטיילים הקלאסים: מתכון לקוקטייל מרטינז של המיקסולוג דן קרייצר מהגולדן אייג'

דן קרייצר, מיקסולוג אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דן קרייצר, מיקסולוג אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:1 כוס
זמן בישול:5 דקות
קוקטייל מרטינז בגולדן אייג'
קוקטייל מרטינז בגולדן אייג'צילום: מוטי מילרוד

רכיבים

  • 30 מ"ל וורמוט אדום (מרטיני רוסו, למשל)
  • 30 מ"ל אולד טום ג'ין
  • דש אנגוסטורה ביטרס
  • דש של ביטרס תפוז

הוראות הכנה

מצננים כוס מרטיני (אפשר לשים בה קוביות קרח).

מוזגים את כל המרכיבים לכוס עִרבוב (אם אין, אז פשוט לכוס גדולה או קנקן קטן).

מוסיפים קרח לכוס הערבוב עד שיש שכבת קרח מעל הנוזלים ומתחילים לערבב בצורה מעגלית.

אחרי 15 שניות של ערבוב בקירוב, מסננים את הנוזלים לכוס מרטיני שצוּננה מראש.

מסיימים עם קליפת לימון, אותה מסובבים מעל הכוס על מנת להוציא את השמנים האתריים שבקליפה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ