הספר החדש של רפי כהן שהופך אותי לבשלנית טובה יותר

ב"סלטים" מצליח כהן לשדך את חומרי הגלם באופן מושלם, ולציין מידות וטכניקה שהופכות כל אחד מהסלטים הסטנדרטיים למאכל שקשה להפסיק לזלול אותו

נועה אפשטיין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
נועה אפשטיין

סלטים
רפי כהן. צילומים: דן פרץ. הוצאת כתר, 202 עמ',
138 שקלים

שף המוציא לאור ספר בישול נוטל על עצמו סיכון. מצד אחד, זו היא דרכו להשאיר אחריו מורשת קולינרית שאינה רק נוסטלגיה ושמועות, אלא דבר מה שאפשר לאחוז ביד. מצד שני, טמונה כאן סכנה שייחשף במערומיו; המקצועיים, היצירתיים, הספרותיים. הבחירה בסגנון הספר גם היא לא פשוטה; האם על שף העומד בראש מסעדה בעלת שם לספק מתכונים למנות מפורסמות? הסברים מלומדים על טכניקות? ואולי להפליא בסיפורים ומתכונים מבית אמא?

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ