הקציצות דורשות: יצגו אותנו בכבוד

דנית סלומון היא בשלנית מנוסה, אבל "קציצות בקלי קלות" לא מתאים לעידן האינטרנט, כשבלוגי אוכל נהדרים מתעדכנים על בסיס יומי

נועה אפשטיין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
נועה אפשטיין

קציצות בקלי קלות
דנית סלומון. הוצאת קוראים, 90 עמודים, 84 שקלים

אני לא אוהבת לכתוב על ספרים לא טובים. מדובר במלאכה קלה מדי. ברוב המקרים התוצאה שלה אינה מעניינת מספיק, וגם לא מכבדת מספיק את מושא הביקורת ואת המבקר עצמו, שעשה לעצמו חיים קלים, ניגש אל מחסני הסרקזם ושלף מהם כמה ביטויים עוקצניים במצב טוב. למרבה השמחה, ברוב המקרים קל להימנע מהעניין כבר לאחר עיון ראשון, מפני שבניגוד לאבחנה של טולסטוי על משפחות, ספרי הבישול הטובים הם נהדרים כל אחד על פי דרכו, ואילו הגרועים דווקא דומים זה לזה בעייפות ובשיממון שהם נוסכים בקוראים.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ