קרין גורן חוזרת לטעמי הילדות, אבל למה בילדותיות?

המתכונים הנוסטלגיים של "אם לסבתא היה מיקסר" טובים לכל מי שעושה את צעדיו הראשונים בעולם המתוקים, אבל כמעט כולם נטולי הברקות

מתוך תהליך הכנת שטרודל תפוחים וינאי אמיתיצילום: דניאל לילה, מתוך הספר
נועה אפשטיין
נועה אפשטיין

>> לחצו כאן למדור של נועה אפשטיין, "סיר לחץ"

אם לסבתא היה מיקסר
קרין גורן. הוצאת קוקימדיה, 238 עמודים, 139 שקלים

ראשית דבר, אודה: אני לא נמנית עם מעריציה המושבעים של קרין גורן. הכוונה אינה, כמובן, לקרין גורן באופן אישי, שייתכן שהיא אדם נחמד מאוד. גם לא לגורן הקונדיטורית, שעושה רושם מקצועי מאוד. אני לא אוהבת את הפרסונה, ובעיקר לא מאמינה לה. בניגוד למרתה סטיוארט — שלגביה אני משוכנעת שגם בביתה היא מקפלת סדינים עם גומי לכדי מלבן מושלם — לא נראה לי שקרין גורן היא המותג "קרין גורן". לו הייתי צריכה לנחש, הייתי אומרת שלהערכתי לא מדובר במרי פופינס עם בעיית סוכרת, אלא באשה חריפה, קונדיטורית קפדנית, יזמית ואשת שיווק מעולה, שנותנת לקהל שלה את מה שהיא מאמינה שהוא רוצה בדרך המדויקת ביותר שהיא יכולה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ