מבשלים לשבת: ספגטי עם כדורי בשר

השבת לא מסתבכים יותר מדי והולכים על מתכון זריז, טעים, בטוח ומנחם - פסטה עם רוטב מרינרה וכדורי בשר, בדיוק כמו במסעדת טיטו איטליאנו מגבעתיים

עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
ספגטי מיטבולס של טיטו
כי כל זמן הוא זמן טוב לפסטה. ספגטי מיטבולס של טיטוצילום: שרית גופן

ביום רביעי האחרון (25 באוקטובר) צוין ברחבי העולם יום הפסטה הבינלאומי. הפחמימה הנפלאה, העל זמנית, חוצת התרבויות והגילאים, אולי לא זקוקה באמת ליום רשמי כדי שנזכור לאכול אותה, אבל אם המטרה היא לחלוק כבוד - אנחנו הראשונים לשלוף פרמז'ן. אם לא הספקתם לחגוג את היום הטעים בזמן, נצלו את הסופ"ש שבפתח כדי להיכנס קצת למוד ולרקוח בזריזות מנה קלאסית ששום מבוגר או ילד לא יסרבו לה: ספגטי ברוטב מרינרה וכדורי בשר, הישר מהמסעדה האיטלקית טיטו איטליאנו בגבעתיים.

» כך תכינו סינטה במילוי תרד וחוביזה
» מבשלים לשבת: שקדי עגל עם שאלוט ותמרים
» מתכון לעוף בסגנון ג'מייקני
» עוגת סולת עם צנוברים ושמן זית

פסטה מיטבולס

מצרכים:

חצי קילו בשר טחון
1 ביצה
5 גרם שום מגורד
10 גרם פרמז'ן
10 גרם מוצרלה מגורדת
1.5 גרם טימין
5 גרם מלח
400 גרם רוטב מרינרה - עגבניות
שקית פסטה (500 גרם)
חצי כוס ציר ירקות

אופן הכנה:

1. מערבבים את כל המצרכים פרט למרינרה ולפסטה
2. מברישים תבנית בשמן זית
3. מכדררים את הכדורים - כל כדור 50 גרם (גודל של כדור גולף) ומניחים בתבנית.
4. מחממים תנור ל-200 מעלות ומכניסים את הכדורים ל-12 דקות
5. מחממים את הרוטב מרינרה
6. מבשלים את הפסטה במים רותחים ומסננים ושוטפים במים קרים
7. את רוטב המרינרה שופכים לתוך התבנית עם הכדורים ומכסים בנייר כסף
8. מחממים תנור ל-150 מעלות ומכניסים את התבנית לעוד כ-15 דקות
9. שופכים את רוטב המרינרה עם הכדורים על הפסטה ומגישים

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ