טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מפיות מסדרות שונות של חברת "מטע" משנות ה-60
ספריית הגבינות המשפחתית

אג'נדה מיושנת: ביקור בקודש הקודשים של יצרני הגבינות מהסטף

עומר זלצר, בנו הבכור של הגבן שי זלצר, נוטל את מקומו של אביו ומתמקד בגבינות קשות. ביקור במערה העתיקה של המשפחה מאפשר הצצה לשפע גבינות שנוצקו בתבנית נוף מולדתן

דוכן הירקות של וואסים עוטמן. רימונים, ערמונים, קיווי ואננס לצד עולש וחובזה

למה לפתוח שוקי אוכל מצועצעים ומזוייפים במקום לשפץ מקוריים וטובים?

ההתעוררות של שוק תלפיות החיפאי כוללת לא רק מסעדות, מאפיות ומבשלות בירה חדשות, אלא גם ניסיונות למשוך את באי השוק הוותיקים לאירועים של אוכל ואמנות

יובל הרגיל והמזקקה
החדשה

הג'ין שצמח ממגדיר צמחי ארץ ישראל

גרגירי ערער מהר מירון, עלי אלת המסטיק, גזר בר וקליפות אתרוגים הם רק חלק מרשימת המרכיבים הבוטניים בג'ין הגלילי של יובל ג'וב הרגיל, שתהליך פיתוחו ארך ארבע שנים

מיכל בוטון ואטה בלטמן עם העוגה המשוחזרת

האופה הירושלמי שהציל את עוגת החתונה של המלכה אליזבת

מפעל הביסקוויטים הארץ ישראלי של שאול פטרושקה לא האריך ימים, אבל קריירת האפייה שלו זימנה הפתעות אחרות. נינתו הקונדיטורית מיכל בוטון החליטה לספר את סיפורו בתערוכה בתל אביב

צ'ולנט קוגל )למעלה( וצ'ולנט זנב שור וחיטה
ירוקה. השימוש בזנב, ובחלקים אחוריים
אחרים, נפוץ אצל יהודים ספרדים

החמין המושלם: חומרי גלם מקומיים בטכניקה מזרח-אירופאית מסורתית

הישראלים רגילים לחשוב על צ'ולנט אשכנזי כדייסה של תפוחי אדמה וקטניות, אבל בכל אזור במזרח אירופה בישלו צ'ולנט בנוסח אחר ורבים מהם לא הכילו קטניות ודגנים. מתכוני צ'ולנט לסוף שבוע חורפי וסדנה להכנת צ'ולנט בטכניקות מסורתיות