טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

צלי בשר עם נוקלי ותרנגולת צלויה
חזה עוף עם לימונים
וחסה בייבי ג'ם צלויה

אוכל פשוט, נעים ולא מתאמץ: מתכוני פסח בהשראת שוק לוינסקי

בבתי האוכל החדשים של שוק לוינסקי חולקים כבוד לחומרי גלם שמקורם בחנויות הוותיקות של השכונה. ברוח המקום והאווירה, חמישה מתכונים חגיגיים לפסח של השפית אביבית פריאל־אביחי

מפיות מסדרות שונות של חברת "מטע" משנות ה-60

זיכרון צבעוני ממסעדות ומטעמים שנעלמו מהעולם

תמר מושקוביץ אוספת מפיות מהתקופות הזוהרות והזוהרות־פחות של המדינה. עיון באוסף הנרחב מגלה כיצד עולם השיווק הישראלי כולו הצליח להידחס לפיסת נייר קטנה, שבסך הכל נועדה לסלק פירורים מהפה

ספריית הגבינות המשפחתית

אג'נדה מיושנת: ביקור בקודש הקודשים של יצרני הגבינות מהסטף

עומר זלצר, בנו הבכור של הגבן שי זלצר, נוטל את מקומו של אביו ומתמקד בגבינות קשות. ביקור במערה העתיקה של המשפחה מאפשר הצצה לשפע גבינות שנוצקו בתבנית נוף מולדתן

דוכן הירקות של וואסים עוטמן. רימונים, ערמונים, קיווי ואננס לצד עולש וחובזה

למה לפתוח שוקי אוכל מצועצעים ומזוייפים במקום לשפץ מקוריים וטובים?

ההתעוררות של שוק תלפיות החיפאי כוללת לא רק מסעדות, מאפיות ומבשלות בירה חדשות, אלא גם ניסיונות למשוך את באי השוק הוותיקים לאירועים של אוכל ואמנות