פינת אוכל- רונית ורד - הארץ

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חמוטל ותומר מובילים תפוחים
גזוז

המוזג שמקים לתחייה את מסורת הגזוז של תל אביב

בקיוסק של בני בריגה בשוק לוינסקי מוגשים משקאות תוססים כמיטב המסורת של העיר העברית הראשונה. את מקומם של הסירופים הצבעוניים המלאכותיים תופסים אצלו פרחים, תמציות פירות אורגניים ועשבי תבלין

פוקאצ'ה עם סלט עלי גפן של עדי יוגב

אופים לביתם: סיפורי לחם מהרי ירושלים

עדי יוגב אופה לחמי טאבון בהשראת חומרי גלם וקהילות מקומיות, ומאקנה מווארי מכינה מאפי בצק אופייניים למטבח הקנייתי. סיפורי לחם, וסיפורם של אלה שאופים אותו, יעמדו השנה במוקד פסטיבל האוכל המסורתי של מטה יהודה