חדר משלו

33 שנה היה יעקוב חיאט עובד סוציאלי, לפני שהתמסר לאהבתו האחרת ופתח מסעדה המבוססת על פרי הבר שמצמיחה האדמה. כך הפך למלקט ולבשלן של אחת המסעדות המפתיעות בישראל

רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב
רונית ורד
צילום: דן פרץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב
רונית ורד
צילום: דן פרץ
רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב

רונית ורד

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ