חדר משלו

33 שנה היה יעקוב חיאט עובד סוציאלי, לפני שהתמסר לאהבתו האחרת ופתח מסעדה המבוססת על פרי הבר שמצמיחה האדמה. כך הפך למלקט ולבשלן של אחת המסעדות המפתיעות בישראל

רונית ורד
צילום: דן פרץ
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רונית ורד
צילום: דן פרץ

יעקוב חיאט משכים קום ושופת קומקום קפה ראשון בארבע וחצי לפנות בוקר. גם אם היה מבכר להמשיך לישון הרי שמקהלת הבולבולים והדרורים השוכנת בצמרת הפיקוס שבחלון ביתו מתחילה את הקונצרט היומי באשמורת אחרונה של לילה ומרעישה עולמות. גם אמו בת ה–86, המתגוררת בשנתיים האחרונות עם יעקוב וראדה רעייתו בבית שבנה הבן בכפר ראמה, קמה ממיטתה ויוצאת לעבוד את אדמת הגינה הקטנה. בעזרת מעדר ברזל ישן היא מנכשת את העשבים השוטים שצמחו סמוך לערוגת הכרוב - בשעה זו של היום עדיין מתנוצצים אגלי טל על העלים הירוקים - ולשיחי התבלין הריחניים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ