בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חדר משלו

33 שנה היה יעקוב חיאט עובד סוציאלי, לפני שהתמסר לאהבתו האחרת ופתח מסעדה המבוססת על פרי הבר שמצמיחה האדמה. כך הפך למלקט ולבשלן של אחת המסעדות המפתיעות בישראל

25תגובות

יעקוב חיאט משכים קום ושופת קומקום קפה ראשון בארבע וחצי לפנות בוקר. גם אם היה מבכר להמשיך לישון הרי שמקהלת הבולבולים והדרורים השוכנת בצמרת הפיקוס שבחלון ביתו מתחילה את הקונצרט היומי באשמורת אחרונה של לילה ומרעישה עולמות. גם אמו בת ה–86, המתגוררת בשנתיים האחרונות עם יעקוב וראדה רעייתו בבית שבנה הבן בכפר ראמה, קמה ממיטתה ויוצאת לעבוד את אדמת הגינה הקטנה. בעזרת מעדר ברזל ישן היא מנכשת את העשבים השוטים שצמחו סמוך לערוגת הכרוב - בשעה זו של היום עדיין מתנוצצים אגלי טל על העלים הירוקים - ולשיחי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו