בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יין מהאדמה של עקורי איקרית

נמי אשקר, איש היי־טק ודור שני לעקורי איקרית, הקים בכפר יאסיף יקב בוטיק המייצר יינות נהדרים. הענבים מגיעים מכרמים הנטועים באדמות שהשתייכו פעם לתושבי הכפר שנחרב

14תגובות

ממרפסת הבית בן שלוש הקומות שבשיפולי כפר יאסיף נשקפים כרמי זיתים מלוא האופק. “בימים יפים רואים גם את הספינות שבמפרץ חיפה”, אומרת אמירה אשקר, ועורכת את השולחן לארוחת הבוקר. רק בשנה האחרונה החלו לצוץ בשולי תמונת הנוף הפסטורלית בנייני אבן של אחת השכונות החדשות בכפר המתרחב. “אנחנו גרים בבית הזה 13 שנה. עברנו לכאן מהמרכז הישן של הכפר, ועד לאחרונה ראינו רק ים של זיתים וים כחול”, מוסיפה אשקר. על שולחן המרפסת היא מניחה מגש עץ מלא בלחמים ובמאפים מעשי ידיה: לחם שאור, פיתות אפויות עם תערובת זעתר ביתית...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו