טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שבעה ימים של תענוגות אוכל ומשקה בסמטאות איסטנבול. יומן

טיול באיסטנבול - בין מסעדות, שווקים, עגלות אוכל וגם שוטרים חמושים ובריקדות - במקום שבו הכל מוּכר אבל יותר טעים

תגובות

היום הראשון: קרח על פנים סמוקות חרדת טיסה. בירה וצ'ייסר וויסקי בבר בשדה התעופה. 65 שנה חלפו עד שקם בר בנמל התעופה הבינלאומי של ישראל, חבל שמדובר באחד כעור וקולני במיוחד. המטוס לא התרסק. כוסית ראקי של הכרת תודה בדירה שבשכונת ג'הנגיר. כיפות מסגדים וגגות רעפים אדומים נשקפים מהחלונות הגדולים. חזרנו הביתה. אביב באיסטנבול. פתותי שלג כבר לא מסתחררים מהשמים, ריח הקבב עדיין נישא באוויר. עגלת רחוב של קוקורץ', מעי כבש מלופפים על שיפוד גדול. הרוכל צולה עגבניות ופלפלים חריפים ודוחס אותם עם הבשר לתוך...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות