רונית ורד
צילום: דן פרץ
רונית ורד
צילום: דן פרץ

תייר שמזדמן לעיר זרה סיכוייו למצוא אוכל טוב קלושים. גם בעיר כמו איסטנבול, שאפשר למצוא בה אוכל נהדר כמעט בכל פינת רחוב ומבחר מגוון של מטבחים אזוריים וקהילתיים מרתקים, יתקשה מי שאינו דובר את השפה המקומית, או מצוי בקוד החברתי־תרבותי, לבחור מסעדות טובות על פני מלכודות תיירים. באתר Istanbul eats נתקלנו לראשונה לפני שנתיים, בתחקיר למסע קולינרי ראשון באיסטנבול. חיפשנו בתי אוכל קטנים ומשפחתיים עם אוכל מופלא, לאו דווקא מסעדות יוקרתיות ומפורסמות, והטקסטים שבאתר, הנכתבים בשפה האנגלית, הציעו בראש ובראשונה אוכל טוב במחירים עממיים, אבל גם את סיפורם של המקומות, האנשים, הקהילות והשכונות העומדים מאחוריהם.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ