בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מדריך האינטרנט לחובב האוכל הרציני באיסטנבול

אנסל מלינס ויגאל שלייפר גילו באיסטנבול בשלנים ומאכלים שכבר נעלמו בארץ המוצא שלהם

תגובות

תייר שמזדמן לעיר זרה סיכוייו למצוא אוכל טוב קלושים. גם בעיר כמו איסטנבול, שאפשר למצוא בה אוכל נהדר כמעט בכל פינת רחוב ומבחר מגוון של מטבחים אזוריים וקהילתיים מרתקים, יתקשה מי שאינו דובר את השפה המקומית, או מצוי בקוד החברתי־תרבותי, לבחור מסעדות טובות על פני מלכודות תיירים. באתר Istanbul eats נתקלנו לראשונה לפני שנתיים, בתחקיר למסע קולינרי ראשון באיסטנבול. חיפשנו בתי אוכל קטנים ומשפחתיים עם אוכל מופלא, לאו דווקא מסעדות יוקרתיות ומפורסמות, והטקסטים שבאתר, הנכתבים בשפה האנגלית, הציעו בראש ובראשונה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו