שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

עונת דובדבני הווישניאק נמשכת שלושה שבועות. זה הזמן להכין ריבה

עונתו הקצרה והמתוקה של הדובדבן החמוץ היא הזדמנות לשחזר מתכון משפחתי בלתי נשכח

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רונית ורד

שקט מתוח משתרר בסטודיו. הניסיון הראשון להניח את שכבת הבצק השנייה של האלכסנדר קוכן, אחד מאותם מאפי געגוע שיש בכוחם להעלות מנבכי הזיכרון את דמותם של אהובים ואת טעמם של ימים קודמים, נכשל כליל. יריעת הבצק השחומה והדקה, מדיפה ניחוחות חמאה וקינמון, נסדקה ונשברה לפירורים חוליים. "לא ברור איך סבתא הגיעה לגיל 106", ממלמלת נכדתה של האופה המנוחה שאת המתכון שהותירה לצאצאיה ביקשנו לשחזר. "איך הלב שלה עמד בלחץ הזה?"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ