בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסע קולינרי בתאילנד

הרופא הישראלי שהפך את האוכל התאילנדי לאמנותו

הנומן אספלר, לשעבר ד"ר אייל אספלר מהמחלקה הכירורגית בבילינסון, עזב לתאילנד לפני 26 שנים ולא ביקר בישראל משנת 91'. במולדת שבחר לעצמו הוא הפך לאחד מגדולי המומחים לאוכל תאילנדי מסורתי

32תגובות

שעת בין ערביים בחוות שלושת העצים, מרחק 40 קילומטר ו־30 דקות מהעיר צ'אנג מאי שבצפון תאילנד. הנומן אספלר ונופפאדול סרינוראקוט, המכונה טון, מציבים את כסאות הנוח על כר שעועית פינטו — יכול אדם לראות את עצמו בעיני רוחו מתערסל לנצח בחיק המצע הירוק הרך — המכסה את גדותיו של אגם זעיר. בני הזוג מתדיינים לרגע בשאלת נקודת המבט היומית המועדפת: מצפון נשקף מבוך טרסות אורז של חווה שכנה, מדרום שדות תירס ומטעי בננות, ממזרח הרים מכוסים ביער טרופי עבות וממערב עצים עתיקי יומין ואדירי צמרת — ואז מתיישבים לצפות...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו