בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האנשים שמגדלים יוזו בישראל

יוזו — הכלאה קדומה בין מנדרינה חמוצה ואתרוג סיני — הוא פרי קשה לגידול. אך טעמו המובחן והפופולריות של המטבח האסייתי בישראל הובילו משפחה אחת, מיוחדת ועקשנית, לגדלו בעמק חפר כנגד כל הסיכויים

4תגובות

האביב אינו עוזב לעולם מקום נחמד זה שבעמק חפר. בין עלוות העצים פורחים תמיד, גם מחוץ לעונתם, ניצני פרחי הדר מבושמים, ובין הפרדסים, מכותרים בעצי זית ובחממות פרחים, עומד ביתן ירוק צנוע המשמש לאחסון כלי עבודה. על קירות הביתן מטפסת גפן, ובין עליה הדשנים והירוקים מציצים שיחי נענע, ריחן אדום ומרווה. מתחת לסוכך רשת הצל יושב אורי אלון, הידוע בכינוי "אורי לימון", ואוכל ארוחת בוקר: חביתת עשבי תיבול ופלפל חריף, לחם שאור, לקרדה, זיתים כבושים וירקות חתוכים גס עם שמן זית ביתי ומיץ לימון טרי. היום קצר והמלאכה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו