בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פינת אוכל

רולא: לא מטבח לממהרים

רולא דיב ומועין חלאבי מדברים על המטבח של סוריה הגדולה, לא על אוכל דרוזי או מטבח גלילי. הרי מה שאוכלים בחיפה אוכלים גם בביירות, אז למה להכניס גבולות לצלחת?

49תגובות

מועין חלאבי מכין את הבאבא גנוש אישית לכל סועד ברגע ההזמנה ומגיש אותו חם: נוטל לידיו חציל, דוקר אותו במזלג, קולה בתשומת לב עד לחריכת הקליפה על אש פתוחה ואז מערבב את הבשר הירוק־זהוב עם טחינה. התוצאה, מעדן תאווה עז טעם וארומה, רחוקה מרחק שמים וארץ מטעמו של הסלט הקר כפי שהתרגלנו לאכול אותו כחלק מערכת סלטי הפתיחה של המטבח המקומי. ההכנה האישית לכל סועד, במטבח שעל פי רוב ניצב בו רק אדם אחד, מצריכה זמן. "זה לא מטבח לממהרים", אומר חלאבי בשלווה, "זה מטבח שיד אחת עובדת בו. הלקוחות הקבועים כבר יודעים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו