בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פינת אוכל

המסעדה הרוסית שמעוררת נוסטלגיה תל אביבית

ברבות מהמסעדות הרוסיות בישראל האוכל משני לחוויה. אבל בוויקינג התל־אביבית של בני הזוג ויקי זיקוב וניקולאי ירמולין מכינים ורניקי, פילמני ושניצל חזיר מצוינים מאחורי חזית מסעדה שקל לפספס

7תגובות

הוויקינג המיניאטורי — סמוק לחיים, צחור שפם וזקן ודשן כרס עגולה — משתלשל על קפיץ מתוח ומתנודד קלות מעל הבר. מאחורי הבר עומד ניקולאי ירמולין — סמוק לחיים, צחור שפם וזקן ודשן כרס עגולה — ומוזג בירה, ומי שיביט בשניים מעל ראשו המקציף של גביע שיכר עתיד להשתאות על הדמיון הבולט של הבובה לבן דמותה האנושי. "אין בעיות בכלל", מרעים ניקולאי בקולו לעבר לקוח המבקש כוס קטנה של מי חיים לצד הבירה. "אין בעיות בכלל", המבטא הרוסי הופך את השווא לקמץ ואת הע' לי' ("אין ביות בכלל"), הוא המשפט השגור ביותר בפיו של המוזג...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו