גפילטע פיש מטוגן בארוחת פסח טבריאנית

לפני שהמושג "פיוז'ן" היה מאוס, ההשפעה ההדדית במטבחים המשותפים בטבריה הפכה מאכלים יהודיים מסורתיים למנות מקומיות מעניינות

רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב
צילום: דן פרץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב
צילום: דן פרץ

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב

רונית ורד

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ