בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עסק הביש שהוליד את אחד מאוספי ספרי הבישול החשובים בעולם

בישראל היא מוכרת בעיקר בתור המזכירה מעסק הביש ופרשת לבון, בניו יורק דליה כרמל היא אחת מאספניות ספרי הבישול החשובות בעולם. בשנים האחרונות היא תרמה יותר מ–11 אלף ספרים לאוניברסיטת ניו יורק ובביתה עוד אלפי ספרים נדירים על מטבחים אזוריים ומתכונים קהילתיים

9תגובות

צהרי היום באל פוׄטֵה אספניול, מסעדה ספרדית־משפחתית בשדרה השנייה בניו יורק. מהשולחנות, ערוכים בקפידה במפות לבנות, נשמעת המולה עליזה של סועדים. מאחורי הבר הזעיר שבכניסה, חמישה מקומות ישיבה ותו לא, עומד הבעלים אנריקה, וסביבו מתגודדים לקוחות קבועים שפוקדים את המקום כמעט מדי יום. שני השולחנות היחידים באזור הבר שמורים גם הם לאנשים שהפכו את המסעדה הביתית מהאסכולה הישנה והטובה לביתם השני. אל אחד משני שולחנות באזור הבר מסבה אשה לבנת שיער ומרשימה למראה. המלצרים, לבושים כמו בימים עברו בחליפות שחורות, לא...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו