בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האב, הבן, שמן הזית והקוויאר

בני משפחת לב סרקרז ובוסתן גלילי של פירות שבעת המינים מספקים השראה לטובי השפים בישראל ובניו יורק

11תגובות
זיתים מ"בוסתן חיים" בבית הבד

צהרי יום שלישי בבית הבד בעין כמונים. עונת המסיק החלה ימים ספורים קודם לכן, ואל חצר המשק של משפחת אברוצקי נוהרים חקלאים מהסביבה: מי בטרקטור, מי בטנדר ומי במכונית פרטית, וכל כלי הרכב כולם עמוסים במכלים ובשקים של זיתים ירוקים־שחורים. על חלל המבנה התעשייתי חולשות אבני ריחיים כבירות שניצבות על במה מוגבהת ומסתובבות על צירן בקול שאגה. פס עצירת השמן, שיובא מאיטליה, מחקה את השיטה המסורתית לעצירת שמן באמצעים מודרניים — אל אבני הריחיים רתום מנוע חשמלי משוכלל ולא חיית משק — ורק הריח, בושם ארומטי ומעורר...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו