בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לא רק תפוחי אדמה וחמוצים — בני העלייה הרוסית מתכוונים להשיב למטבח הסובייטי את תהילתו

בישראל המטבח הרוסי מזוהה עם תפוחי אדמה וחמוצים וסובל מתדמית ירודה. ספר בישול עתידי אמור לתקן את העוול ההיסטורי

38תגובות
סירניקי (לביבות גבינה)
קירה קלצקי

יאן גיצלטר מערבב את המרכיבים לסלט אוליבְיֶה ומפזר מעל הסלט בצל קצוץ דק. לכאורה פעולות פשוטות של חיי היום־יום ושל עבודת המטבח, אבל אין דבר שקשור לסלט הרוסי־סובייטי המפורסם שאין מאחוריו מחשבה יתרה והכרעות תרבותיות כבדות משקל. "יש סלט אוליביה מקורי, שנולד ברוסיה הצארית, ויש סלט אוליביה של התקופה הסובייטית", אומר השף החייכן, שנולד בבאקו ועלה לישראל בתחילת שנות ה–90 של המאה ה–20. "המטבח של רוסיה הצארית הושפע מאוד מתרבות המטבח הצרפתי. כל בן אצולה רוסי החזיק בביתו לפחות שלושה עובדים ממוצא צרפתי — טבח,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו