בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לנגב חומוס עם פליטים סורים באיסטנבול

געגועים לחומוס של חומס בארוחת הבוקר; קינוחים של בני הדור הרביעי לשושלת יצרני ממתקים מחאמה לארוחת צהריים; ארוחת ערב עם עלאווים תומכי אסד. מפגשים מהסוג הקולינרי עם פליטים סורים באיסטנבול

12תגובות
קבב במסעדת אנטיוכיה באיסטנבול

ארוחת בוקר עמאר יוצק שמן זית על צלחת החומוס ומוסיף שבבי צ'ילי אדומים. את החומוס — עשיר בטחינה, דליל מרקם ומעודן טעם לימוני — הוא מכין כפי שלמד להכין ולאכול בחומס, עיר אבותיו. "החומוס בחומס מכיל הרבה טחינה ולימון", הוא אומר. "זה חומוס של אנשים אמידים, מכיוון שטחינה היתה תמיד יקרה יותר מאשר מחית של גרגירי חומוס. כשאין כסף מכינים חומוס גס מרקם עם מעט טחינה, כשיש כסף מכינים משחת חומוס חלקה ועשירה בטחינה". בנוסף לחומוס הוא מציב על השולחן בדירה שבה הוא מתגורר בשכונת בייאולו שבאיסטנבול גם פול,...

רוצים לקבל כל טור של רונית ישירות למייל? הרשמו להתראות כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו