בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עלילות קוטפי החושחש בעיר הגדולה

מריר, חמוץ, מרענן ובעל ארומה הדרית נהדרת. מעטים מכירים את טעמו של החושחש ואת השימוש המגוון שאפשר לעשות במיץ שלו, בקליפתו ובבשרו. אז למה קטיף בוקר בתל אביב מעורר כל כך הרבה זעם בשכונה?

20תגובות
פירות חושחש בשק

בשעה תשע בבוקר החלו הקוטפים להתקבץ על הבר במסעדת דוק, ברחוב אבן גבירול בתל אביב. שותים אספרסו קצר ומחליפים מילים וברכות עם יותם ואסף דוקטור, הבעלים של המסעדות האחים ודוק. בלילה הקודם נולדה ליותם, בכור האחים, בת שלישית, ובכל זאת התייצב זה בשעת בוקר מוקדמת במסעדה הסגורה עדיין לקהל. היום יוצאים לקטיף חושחש אורבני ברחובות העיר, ועם מסורת לא מתעסקים, גם אם מדובר במסורת חדשה שנולדה רק לפני שנה. הקוטפים — בימים כתיקונם טבחים, ברמניות, מארחות ומלצרים בשני בתי האוכל שבבעלות האחים — מצטיידים בסולמות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו